Cautare

7036 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 cluj calea floresti" (3.64 secunde)
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti.
In urma cu cativa ani, ma precis in luna iulie 2010, a aparut la Cluj, o noua carte despre trandafiri, de asta data cu precadere despre trandafirii cu parfum. ... Stefan WAGNER - Cluj tel/fax: ... Adriana HOBAN - Cluj mobil: ... Cristina Szancsali - Cluj mobil:
Mai precis, in prezenta premierului Mihai Tudose si a ministrului transporturilor, Felix Stroe, reprezentantii castigatorului licitatiei, asocierea italo-japoneza Astaldi - IHI Infrastructure Systems, si, de cealalta parte, ca beneficiar, Stefan Ionita, presedintele Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, au semnat certificatului de nastere pentru Pod.
Specialistii sustin ca 15% din podurile rutiere au probleme majore. Potrivit sefului Institutului de Stat in Constructii (ISC), Dorina Nicolina Isopescu, peste 963 de poduri rutiere si 1.270 de poduri feroviare, verificate in acest an de catre institut, au deficiente majore.
Letting Go descrie un instrument simplu si eficient cu ajutorul caruia sa ne putem desprinde de toata negativitatea si sa scapam de blocajele din calea Iluminarii.
Calea Victoriei, Bd. ... Calea Victoriei - instatalie Discoball - 21-26 aprilie; ... Calea Victoriei nr. ... Calea Victoriei nr. ... Calea Victoriei nr. ... Calea Victoriei nr. ... Calea Victoriei nr.
Calea Lactee Numele galaxiei noastre vine din mitologia greaca: ... Hera, care nu il avea la suflet pe copilul bastard al sotului ei, a incercat sa il smulga de la pieptul ei, actiune care a lasat o urma de lapte pe cer, formandu-se astfel Calea Lactee.
Novaci si Calea 13 Septembrie. ... - Linia 173 va functiona sambata, incepand cu ora 19:00 pana la retragere, pe un traseu modificat in ambele sensuri de la intersectia Calea 13 Septembrie/Str. Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Sos. Progresului, Calea Rahovei, apoi traseul de baza.
Averescu - Strada Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti ; ... • Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - Bulevardul Maresal Prezan - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor - Soseaua Stefan cel Mare.
In cadrul domeniilor dezvoltare economica si urbana, in PID sunt prezentate proiectele pentru realizarea planului de amenajare a teritoriului, elaborarea unui cadastru al Zonei Metropolitane, modernizarea arterelor mari de tranzit, asa-zisele "inele", a strazilor mari din Craiova, a pasajelor rutiere etc.
Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
Mai exact, din decembrie 2006 pana in prezent s-au inregistrat 515 accidente auto cauzate de viteza, fata de aceeasi perioada din 2005-2006, cand s-au intamplat 620 de astfel de cazuri, soldate cu raniri grave si morti, potrivit Politiei Rutiere.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Romania ramane fruntasa in UE, in ceea ce priveste numarul accidentelor rutiere mortale. Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea.
La data de 13 martie 2010, in jurul orei 18:10, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in Piata Victoriei, sectorul 1, pe M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
Lucrarile de contruire au inceput in 2010 si trebuiau finalizate in vara anului 2012, insa contractul cu primul constructor - Romstrade - a fost reziliat fiindca firma a intrat in insolventa, iar municipalitatea a facut o noua licitatie pentru finalizarea lucrarii.
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
google-analytics.com